Contact

Snel antwoord op jouw vraag

Heb je een vraag, behoef je advies of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 457 19 82, en mailtje te sturen naar info@coolpack.nl of dit contactformulier in te vullen. We reageren altijd binnen een werkdag. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur.

We staan voor je klaar!

Telefoonnummer

+31 (0)33 457 19 82

E-mailadres

info@coolpack.nl

Adres

Industrieweg 11b | 1566 JN Assendelft

Contact opnemen

  De ridder bv

  Over Coolpack

  Al ruim 50 jaar is Coolpack de specialist als het gaat om verpakkingsoplossingen voor gekoeld en geconditioneerd transport. In 2018 werd Coolpack onderdeel van De Ridder BV, en hiermee ook van de internationale beursgenoteerde Bunzl groep. In 2021 voegde ook de Britse cold chain specialist Hydropac zich bij De Ridder. Zo kwam er veel kennis en kunde bij elkaar, en leren we nog iedere dag van elkaars ervaringen.

   

  Coolpack is gevestigd in Assendelft, waar je ook onze productielocatie en logistieke centrum vindt. Hier zijn dag en nacht machines aan de gang en collega’s aan het werk om gelpacks en koelelementen te produceren. Geen koud kunstje! Samen met ons toegewijde team zorgen we er steeds weer voor dat onze klanten kwaliteit kunnen behouden en aan de geldende regels voldoen, door samen een feilloze cold chain neer te zetten. Maak kennis met ons door contact op te nemen of onze website te bezoeken. Tot snel!

  Duurzaamheid en maatschappij

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Als producent en leverancier zijn we bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben een bijdrage te leveren aan de maatschappij en onze milieu-impact waar mogelijk te beperken. Zo werken er in onze productiefaciliteit fantastische collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt, zien we toe op goede arbeidscondities in de gehele keten en steunen we lokale en wereldwijde goede doelen.

  Bovendien proberen we onze footprint continu te verkleinen. Zo gingen we volledig over op ledverlichting, gaan we zo efficiënt mogelijk om met verpakkingsmateriaal en adviseren we onze klanten in circulaire oplossingen. Wil je meer weten over Coolpack en MVO? Neem gerust contact met ons op.

  Logo DPG Intelsius
  Samen zijn we oplossingen voor de Duitse farmacie markt gaan ontwikkelen. Wat ik vooral waardeer in de samenwerking met Coolpack is dat de communicatie open en transparant is.
  DPG Intelsius
  Logo-Dimmsummen.nl
  Dankzij de Phase Change Material gelpacks en isolerende verpakking van Coolpack, kunnen klanten door het hele land genieten van verse, diepgevroren dim sum gerechtjes.
  Dimsummen.nl
  Logo-Reef-Corner
  Door het gebruik van Phase Change Material traypacks van Coolpack hebben we het al kleine aantal niet-succesvolle leveringen van levend koraal met maar liefst 75% hebben weten terug te dringen.
  Reef-corner